Kursseille ilmoittautuminen

Puhelinpäivystys
ma-to klo 11-14
044 215 2523

Korttimyynti

Lahjakortit

Jäsenkauppa

Asiakaspalaute

Portaikossa cmyk

 Hengitän sisään, kehoni on tyyni. Hengitän ulos, hymyilen. Olen läsnä tässä ja nyt. Tämä hetki on ihmeellinen.
-Thich Nhat Hanh

joogavideo-kuva

 

SJL® JOOGA – suomalaista joogaa

Suomen Joogaliitto järjestää joogan opettajakoulutusta Saarijärvellä Joogaopistolla, opettajakoulutus kestää keskimäärin 6 vuotta (perusopinnot 4 osiota n. 2vuotta ja syventävät opinnot 4 osiota 4vuotta) kokonaisuudessaan koulutus maksaa noin 4000€ (sisältää koulutuksen, majoituksen ja ruokailun). Opintojen suorittamisen jälkeen annetaan todistus joogan opettajan tutkinnosta (SJL®).

Kansainvälinen joogan opettaja tutkinto mm RYT® (200), (500)

Myös Kansainvälisen joogan opettajatutkinnon (RYT200®) voi suorittaa mm. Helsingissä. tutkinto sisältää 5 x40t moduulia jotka tulee suorittaa 2½ vuoden sisällä, koulutus maksaa noin 2800€, RYT tutkinnon suorittanut joogan opettaja voi rekisteröityä kansainväliseen YOGA ALLIANCE:n rekisteriin (rekisteröity opettajalinja, jolla maailman laajuinen sertifikaatio)

Voit tiedustella eri joogan opettajan koulutuksia yhdistyksen toimistosta tai omalta opettajaltasi.

HJY:n tarjonnassa olevat joogat!

Helsingin Joogayhdistyksen päätehtävänä on järjestää jäsenistölle mahdollisimman monipuolista joogan tarjontaa. Eri joogasuuntaukset edellyttävät myös erilaisia opettajakoulutuksia. Valta osa joogan opettajistamme on suorittanut Joogaliiton opettajakoulutuksesta (SJL®), Joogaopisto järjestää myös säännöllisesti täydennyskoulutusta joogan opettajille.

SJL jooga: Suomen Joogaliiton välittämä SJL-jooga on kokonaisvaltainen itsensä kehittämisen menetelmä, jonka perusteena on keskittyneesti suoritettavat fyysiset harjoitukset, tietoisuus hengityksestä, rentoutuminen ja sisäisen hiljaisuuden kokeminen.

Dynaamisemmat joogasuuntaukset edellyttävät klassisen jooga asanoiden tuntemista ja opiskelua kuten; Astanga vinyasa, Hatha vinyasa krama, Hatha vinyasa flow, Sivananda jooga näillä tms. kaikkien juuret ovat Intiassa, näillä joogatunneilla opettajalla on myös opetusta edellyttävä koulutus (mm. RYT®).

Kaikilla joogasuuntauksilla on sama päämäärä joten jokainen voi valita itselleen parhaiten sopivan tavan joogata.

Pyrimme kurssikalenterissa määrittelemään selkeästi tunnin sisällön.

 

KIINNOSTAAKO JOOGAN OPETTAJAN TYÖ YHDISTYKSESSÄ ja valmistua SJL-joogan opettajaksi. Koulutus on Euroopan joogaunionin hyväksymää

Helsingin Joogayhdistyksen vakiintuneilla jäsenillä, säännöllisesti yhdistyksessä joogaavat on mahdollisuus kouluttautua jooganopettajaksi, joko Suomen Joogaopiston opettajakoulutuksessa ja valmistua SJL joogan opettajaksi.

Yhdistyksen vakiintuneet jäsenet, säännöllisesti yhdistyksessä joogaavat voivat myös opiskella joogan opettajaksi RYT-koulutuksessa (kansainvälinen sertifioitu joogan opettajatutkinto), yhdistys tekee yhteistyötä Yoga Nordicin kanssa he myöntävät 20% alennuksen RYT200 opettajakoulutuksesta ja 1 moduulista (40t) 10% alennuksen (sopii esim. täydennyskoulutukseksi opettajille).

Yhdistys pyrkii myös järjestämään molempiin koulutus suuntiin tarvittavan opetusharjoittelun mahdollisuuksiensa mukaan. Molemmista koulutuksista on esitteitä Joogahuoneella. Molemmat koulutukset (jos olet kiinnostunut yhdistyksessä opettamisesta) edellyttävät suositusta (SJL- 2 henkilön ja RYT- yhdistykseltä)